Ervaringen

Het is spannend om iemand te benaderen. Zeker als je je kwetsbaar voelt door je verlies. Bij het nemen van de eerste stap kan het helpend zijn om ervaringen van anderen te lezen. Hieronder delen een aantal cliënten en collega’s hun ervarning.

Supervisiegesprek Land van Rouw

“Simone creëerde een ruimte waarin ik het gevoel had helemaal mezelf te kunnen zijn zonder angst overspoeld te worden door emoties. Zij gaf op een rustige, liefdevolle manier ruimte aan mijn proces. Ik voelde me begrepen en gehoord.
Met behulp van systemische technieken heb ik mijn probleem/vraag in beelden, gevoelens en lichaamssensaties kunnen ervaren en inzicht gekregen in mogelijke oplossingsrichtingen. Ik ben er heel blij mee en kan Simone als coach van harte aanbevelen.” – M. uit Amsterdam 

“De gesprekken met Simone zijn helpend. Zij luistert aandachtig en raakt met haar vragen de essentie. Indrukwekkend vond ik hoe wij samen met kleine houten poppetjes mijn familie van herkomst wisten neer te zetten en wat zich daar voor mij openbaarde. Dat inzicht hielp mij verder op weg. Op een liefdevolle manier weet je je veilig in een warme omgeving.” – M. uit Bunnik

Begeleiding ziekteproces dochter 

“Simone luistert aandachtig en observeert scherp, ze laat ruimte voor stiltes en voor wat zich aandient. Daarmee gaf ze mij een plek om te mogen zijn met alles wat er was. 
Nieuw voor mij was om te ervaren dat Simone behalve als coach/hulpverlener ook als mens echt dichtbij komt. Daarmee bedoel ik dat ze mij soms haar eigen emotie liet zien, m’n handen pakte toen ik uit contact ging of me een knuffel gaf bij het weggaan. Ik heb dat als bijzonder en prettig ervaren.” – J. uit Den Haag

Begeleiding ziekteproces na diagnose kanker

“Ik ben enorm geholpen Simone door jouw kennis en hulp met met mijn rouwverwerking. Ook al ging dat over het verlies van mijzelf en niet het verlies van een ander. In de afgelopen jaren had ik de hulp-aan-anderen als overlevingsmodus. Daardoor kwam ik niet aan verwerking van alles voor mijzelf toe en dat brak mij op.

De tools die jij in de afgelopen maanden mij hebt aangereikt, heb ik met hard werken succesvol toe kunnen passen. Het resultaat is dat ik hierdoor weer meer geluksmomenten voel. En ik ben er nog niet, maar ik heb er vertrouwen in dat ik dankzij jou de goede weg ben ingeslagen.

Dank je wel daarvoor!” – A. uit Alphen aan den Rijn

Begeleiding overlijden partner

“Zo’n 1,5 jaar na het overlijden van mijn man, kwam  ik toch in ‘geestelijke’ nood. Ik zal heel veel dingen niet meer zitten. De huisart gaf mij het nummer van Simone. Tijdens het eerste telefonische contact, gaf het mij al een heel prettig gevoel. Een gevoel van ‘er komt een oplossing’. En ja, dat gebeurt nu ook. 

Simone is professioneel, luistert, legt uit, laat je praten en is helder. Ik ben zo ontzettend blij en tevreden dat ik bij Simone mag komen. Ik ga de waarde van mijn leven zonder mijn echtgenoot weer zien” – A. uit Leiden